.

 

 


L’any 1993, amb el buit existent d’un record diferent de Menorca, neix "Ecologic Line", camisetes de Menorca amb motius i dites exclusives de l’illa, fent referència a coses autèntiques i úniques d’aquest lloc tan especial on ens ha tocat viure.

L’any 1996, la marca passa a denominar-se "Ecològica de Menorca", i és des de llavors una marca registrada, amb la mateixa línia de motius; introduint-hi articles de moda, amb teixits rentats a la pedra, 100% cotó i tintes naturals a l’aigua.

Des del principi, s’ha portat una política de vendes totalmemt contrària a la que porten les grans marques, la de "qui vulgui una camiseta ecològica l’ha de venir a comprar a Menorca". Els dissenys són fets per l’artista menorquí, i exclusiu de la marca, Jaume Bagur.

Des del principi vàrem veure que fer "camisetes ecològiques" i presentar-les dins bosses de plàstic (com hauria estat el més senzill de fer) no quedaba gens bé. Vàrem anant fent proves i se’ns va ocórrer fer aquest sistema d’embalatge, patentat per la marca des de l’any 1993.